בחרו עמוד

רציתי לפנק אותך ברעיון לעוגת גלידה לשבועות

כזו שהילדים מכינים לגמרי לבד.

בלי שנשגיח עליהם, בלי שנילחץ שמשהו יכול לקרות

ובלי התקף לב מכמות הכלים בכיור.

ההכנה לקחה 41/2 דקות בדיוק,

אז צילמתי סרטון קצרצר שתראו.

 

מצרכים לעוגת גלידה:

2 שמנת מתוקה להקצפה (פרווה או חלבי, אתם תחליטו)

תרכיז קפוא בטעם מנגו של פריגת מופשר

חבילת בישקוטים (לא חובה, זה רק לפינוק)

2תבניות מאורכות

הוראות הכנה:

מקציפים במהירות גבוה את 2 מיכלי השמנת, עד שהשמנת יציבה.

מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים  את תרכיז המנגו.

מתקבלת תערובת אחידה בצבע כתום בהיר.

מניחים בתבנית העוגה בישקוטים (לא ביסקווטים) ואז שופכים מעל את התערובת.

מעבירים למקפיא עד שהעוגה יציבה (לא זזה)

אז מה היתרונות של העוגה הזו?

הכנה מהירה וזריזה

מתאימה מאוד ככיבוד לחגים (אפשר פרווה ואפשר חלבי)

מתאימה ככיבוד להורים שבאים עם הילדים ליום הולדת ונשארים בפינת הקפה

אפשר להכין כמות ולהקפיא…תמיד טוב לשלוף עוגת גלידה כשאורחים מפתיעים.

והתקציב – נמוך, לא גבוה בכלל לפינוק שכזה

אז תהנו בזמן שהם מתנסים ולומדים במטבח,

 

תחשבו על זה כעל פעילות בית מארח, כשאתם המארחים

חג שבועות שמח,

עם עוגת גלידה נפלאה

והרבה גאווה בלב

מהילדים המוכשרים שלך!

 

WhatsApp chat